Villanyszerelés

Mechanikai szerelések

Struktúra

Építészet

Tervezési tevékenysége során a Multinvest nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csapatával az építőipar, az épületek és mélyépítési munkák, ipari és irodaházak, szupermarketek, raktárak, egyetemek, iskolák, utak és hidak, köz- és egészségügyi intézmények, valamint a turisztikai fejlesztések széles skálájával foglalkozik.

Szolgáltatások

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba és tudj meg többet!

CLIENT

Dă viață ideilor tale!

Urmărește-ne

Adresă

 

Str. Gh. Doja Nr. 67

Târgu Mureș, Jud. Mureș, Romania

Webcrane által készített weboldal

Multinvest Proiectare | Copyright © 2023

KELTSD ÉLETRE AZ ÁLMAID VELÜNK

Tervezés

Projektmenedzsment

Tanácsadás

Építészeti és épülettervezési szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek során szorosan együttműködünk az ügyfelekkel, hogy olyan terveket hozzunk létre, amelyek tükrözik elképzeléseiket és stílusukat. Figyelembe vesszük a környezetet, és felügyeljük az építési folyamatot, hogy a projektek megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak.

Optimális megoldásokat kínálunk a polgári, ipari, út- és üzemépítési projektek sikeres elindításához, tervezéséhez, kivitelezéséhez, felügyeletéhez, ellenőrzéséhez és lezárásához. Geológiai és topográfiai tanulmányokat, megvalósíthatósági tanulmányokat és gazdasági elemzéseket, tanácsadást és befektetési tanácsadást végzünk.

Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük céljaikat és célkitűzéseiket, és olyan személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk nekik, amelyek megfelelnek egyedi igényeiknek. Szaktudásunk és tapasztalatunk révén felbecsülhetetlen értékű információkat és ajánlásokat nyújtunk, amelyekkel optimalizáljuk ügyfeleink építési projektjeinek sikerét.