Despre noi

Dă viață ideilor tale!

Urmărește-ne

Adresă

 

Str. Gh. Doja Nr. 67

Târgu Mureș, Jud. Mureș, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Proiectare | Copyright © 2023

MISIUNE

VIZIUNE

Viziunea conducerii companiei Multinvest stă în ideea de a crea valoare prin proiecte și construcții sustenabile, care se bazează pe gândirea și acționarea în sistem și procese și pe inovația continuă, inclusiv gândirea „verde”. Activitatea noastră se caracterizează printr-o abordare complexă în domeniul construcțiilor, proiectării, infrastructurii, specialităților și a execuției de lucrări în general.

Misiunea noastră este să aducem aspiraţiile clienţilor noştri cât mai aproape de realitate. Asemeni lor, avem şi noi aspiraţiile noastre: să garantăm servicii de calitate, prompte, croite cu eficienţă şi creativitate. Dincolo de gândirea inginerească, munca noastră reflectă spiritul şi valorile noastre umane. Ele constituie temeiul relaţiei cu clienţii şi partenerii noştri şi a manierei de abordare a comunităţii, a afacerilor şi a problemelor pieţei.

“Din nimic am creat o lume nouă” – Bolyai János

“CONSTRUCȚIA” MULTINVEST

...anii 90... Engineering...

 

 

Multinvest a luat ființă în august 1994, la Miercurea Ciuc, în situația transformărilor economice din România acelor ani, au apărut diverse oportunități de afaceri, context economico-social în care Multinvest a putut crește și s-a putut consolida ca microîntreprindere. În 1999 sediul Multinvest se mută la Tg Mureș, iar în anul 2000, începe să presteze servicii de proiectare de structuri, făcând primii pași pe piața construcțiilor
 
În anul 2001 Multinvest se mută în primul sediu propriu, pe str. Gheorghe Doja 37 și începe dezvoltarea și extinderea serviciilor din domeniul construcțiilor, activitate care va consacra în timp brandul Multinvest.

…după 2000…”More than Engineering”

 
 
In 2006, Multinvest se mută într-un sediu nou, pe str. Gheorghe Doja 67, prima clădire proprie proiectată și construită de Multinvest, și continuă diversificarea temelor, creșterea complexității proiectelor.
 
În această perioadă proiectele de construcții elaborate de Multinvest cuprind depozite pentru Romgaz, Facultatea de Științe Economice a Universității Petru Maior, depozitul regional de logistică și birouri Gedeon Richter, dar și reabilitarea a 23 de școli, pe programe europene, proiecte cu care Multinvest intră și pe piața obiectivelor finanțate din fonduri unionale. Pe lângă acestea, numeroase locuințe, sedii de bănci, obiective turistice și blocuri de locuit.
 
Tot în această perioadă, Multinvest intră și pe lucrările finanțate de stat prin CNI, obținând proiectul pilot pentru bazine de înot olimpice, program activ și astăzi, fiind dată în folosință bazinul olimpic Dinamo București, bazin polo Steaua București, municipiul Focșani, bazine didactice și fiind în pregătire alte locații, inclusiv Târgu Mureș.
 
Între 2007 și 2010, cu lucrări de mare anvergură ca mall-ul Gold Plaza din Baia Mare, Multinvest își demonstrează capabilitatea de a proiecta orice tip de construcții, de orice mărime, acoperind toate specialitățile în cadrul unui proiect, capabilitatea de a lucra oriunde în țară și de a face față, fără probleme, pretențiilor unor investitori străini.
 
În domeniul proiectării în construcții, Multinvest devine un lider local și regional. În ultimii ani ai deceniului, Multinvest elaborează primele proiecte de infrastructură rutieră, întregindu-și portofoliul cu lucrări și din acest domeniu.
 
În acești zece ani de dezvoltare și acumulare de experiență, Multinvest dezvoltă un parteneriat cu firma CEH zRt din Budapesta, un serviciu și un produs nou, serviciile de project management, furnizând aceste servicii pentru obiective ca și retail park-ul Promenada Mall din Târgu Mureș, magazinul Praktiker, modernizarea fabricii de lapte Friesland Târgu Mureș și Baciu și altele de aceeași anvergură.

…2020…”Build community”…

 

…2010… “Green” beginnings…

 

 

În anul 2008 Multinvest depune o cerere de finanțare pentru construirea unei clădiri de birouri, pe un teren pe care-l avea în proprietate, în zona centrala a Târgu Mureșului.În plină criză economică, în timp ce piața imobiliară se prăbușește și alte construcții sunt oprite și închise șantierele, Multinvest începe să construiască, crezând în capacitatea proprie și corectitudinea propriilor estimări.

 

Încheierea cu succes a construcției, în 2013, și succesul pe care l-a avut investiția respectivă, au scos în evidență una din caracteristicile managementului Multinvest – dorința, intenția și capacitatea de a face lucrurile "altfel decât ceilalți" – unul din factorii care i-au asigurat creșterea permanentă, chiar și în cele mai dificile condiții de piață.
 
Astăzi, prima clădire de birouri construită de Multinvest are certificat de clădire verde emisă de o instituție de certificare de la Londra (BREEAM) și are o suprafață desfășurată de 4001 mp, care în prezent găzduiește un număr mare de firme, procentul de închiriere fiind de 100%. Datorită tehnologiei inovative folosite, în anul 2016 a fost premiată la E.On Energy Globe Awards cu titlul de ”cea mai sustenabilă clădire de birouri din România”.
 
În 2014, Multinvest începe primul proiect în antrepriză generală, având ca beneficiar Hirschmann România. Startul a fost un succes și au urmat în 2015 – 2016, Centrul comercial de lângă Kaufland, supermarketul Lidl de pe strada Gheorghe Doja și extinderea de hală industrială la Matricon. Calitatea lucrărilor și seriozitatea demonstrate au adus relații de parteneriat cu investitorii respectivi, în partea a doua a anului curent, Multinvest urmând să înceapă construcția de alte magazine Lidl și centre comerciale similare, asociate cu Kaufland, în diverse alte locații din țară.
 
În paralel cu aceste proiecte, bazându-se pe experiența câștigată cu primul Business Center, Multinvest a inițiat în 2015 construirea următoarei clădiri de birouri.
 
Noua clădire de birouri, cu o suprafață de 10 000 metri pătrați, aproape triplu față de primul Business Center, oferă spații office pentru companii ca RDS, Lateral, E-ON etc.
 
Având primul Business Center și construind al doilea, Multinvest a început în 2016 să creeze și să dezvolte serviciile de Facility Management și Property Management, oferind suport în dezvoltare și consultanță în afaceri.