Instalații electrice

Instalații mehanice

Structură

Arhitectură

În activitatea de planificare, Multinvest, cu o echipă de profesioniști de înaltă experiență, acoperă toate domeniile de construcții, clădiri și lucrări civile, clădiri industriale și de birouri, supermarketuri, depozite, universități, școli, drumuri și poduri, instituții publice și medicale, precum și o mare varietate de dezvoltare turistică.

Serviciile noastre

Contact

Contactează-ne și află mai multe!

Dă viață ideilor tale!

Urmărește-ne

Adresă

 

Str. Gh. Doja Nr. 67

Târgu Mureș, Jud. Mureș, Romania

Site web creat de Webcrane

Multinvest Proiectare | Copyright © 2023

CREEAZĂ-ȚI VISUL CU NOI

Proiectare

Management de proiect

Consultanță

Oferim servicii de arhitectură și planificare a clădirilor care implică o colaborare strânsă cu clienții pentru a crea proiecte care reflectă viziunea și stilul acestora. Ținem cont de mediul înconjurător și supravegherea procesului de construcție pentru a ne asigura că proiectele îndeplinesc așteptările clienților.

Noi oferim soluții optime pentru a putea obține cele mai bune rezultate pentru inițierea, planificarea, execuția, monitorizarea, controlul și închiderea cu succes a proiectelor de construcții civile, industriale, drumuri și instalații. Noi realizăm studii geologice și topografice, studii de fezabilitate și analize economice, consultanță și consultanță în legătură cu investiții.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege scopurile și obiectivele și pentru a le oferi servicii personalizate care se aliniază la nevoile lor unice. Datorită expertizei și experienței noastre, furnizăm informații și recomandări neprețuite care optimizează proiectele de construcție ale clienților noștri pentru a le asigura succesul.